- Občina Vrhnika
- Župan in podžupana
- Občinska uprava
- Občinski svet
- Nadzorni odbor
- Krajevne skupnosti
- Javni zavodi in ustanove
- Društva
- Gospodarstvo
- Informacije jav. značaja
- Naš časopis
- Predpisi
- Razpisi, natečaji, naročila in namere
- Vloge in obrazci
- Dokumenti v javni obravnavi
- Energetsko svetovalna pisarna Ensvet
- Epidemija koronavirus (COVID-19)
- Lokalno
- Projekti
- Prostorski akti v pripravi
Obvestite nas o prireditvi
Studio Zlata ptica, Pod Hruševco 48e,
15.12.2012 ob 08:00
Okušanje kave je opazovanje in prepoznavanje okusov in arom v kuhani kavi. To je profesionalna praksa, ki jo vsakodnevno uporabljajo v industriji kave, lahko pa jo izvaja vsakdo, ki želi preko lastnih senzornih zaznav izvedeti več o značilnostih kav z različnim geografskim poreklom in o različnih kavnih mešanicah.
Namen družabne delavnice je seznaniti se s protokolom okušanja kave in kako prepoznati različne arome ter okuse preko vonjanja in glasnega »srkanja« kave, s čimer se analizira oziroma prepoznava posamezne komponente kot so tekstura, sladkobe, prisotnost naravnih kislin, pookus ter uravnoteženost le-teh v skodelici kave.
Zaradi vnaprejšnje priprave so prijave obvezne in sicer do petka 14. decembra, prispevek se poravna ob udeležbi in znaša 3,50 Eur, prijave na info@zlata-ptica.com ali 01 755 38 87 in 040 165 015.
Delavnica bo predvidoma trajala do 13h (lahko pa tudi dlje).

DOGODEK
Družabna delavnica ´Okušanje kave´
Studio Zlata ptica, Pod Hruševco 48e,
15.12.2012 ob 08:00
Okušanje kave je opazovanje in prepoznavanje okusov in arom v kuhani kavi. To je profesionalna praksa, ki jo vsakodnevno uporabljajo v industriji kave, lahko pa jo izvaja vsakdo, ki želi preko lastnih senzornih zaznav izvedeti več o značilnostih kav z različnim geografskim poreklom in o različnih kavnih mešanicah.
Namen družabne delavnice je seznaniti se s protokolom okušanja kave in kako prepoznati različne arome ter okuse preko vonjanja in glasnega »srkanja« kave, s čimer se analizira oziroma prepoznava posamezne komponente kot so tekstura, sladkobe, prisotnost naravnih kislin, pookus ter uravnoteženost le-teh v skodelici kave.
Zaradi vnaprejšnje priprave so prijave obvezne in sicer do petka 14. decembra, prispevek se poravna ob udeležbi in znaša 3,50 Eur, prijave na info@zlata-ptica.com ali 01 755 38 87 in 040 165 015.
Delavnica bo predvidoma trajala do 13h (lahko pa tudi dlje).
KOLEDAR
Datum | Ura | Dogodek | Kraj |


URADNE URE
Ponedeljek
8.00 - 12.00
13.00 - 15.00
Sreda
8.00 - 12.00
13.00 - 17.00
Petek
8.00 - 13.00
Ponedeljek
8.00 - 12.00
13.00 - 15.00
Sreda
8.00 - 12.00
13.00 - 17.00
Petek
8.00 - 13.00





